H35 viestistä SM-kultaa!

II-ryhmän SM-viestit Vöyrillä 18.9.2016

dsc_0054

vas. Mikko Hölsö, Eero Koski, Arto Puro-Aho

YKV:n nuoret ikämiehet voittivat H35-sarjan SM-kultaa Vöyrin Kalapää-järven rantakallioilla juostussa SM-viestissä. Viestin avasi Eero Koski vakuuttavasti, vaikka osuuden puolivälissä Eetu luki erehdyksessä väärää rastiväliä ristiradalla ja juoksi rastilta 8. suoraan rastille 10. Keulassa kulki tuossa vaiheessa Anttola, OK Trian ja Jämsä. Eetu kelasi selkää kiinni ja toi YKV:n värit kakkosena vaihtoon minuutin johdossa vaihtaneen Anttolan perässä.

Osuudella 2. Arto teki hienon juoksun poimien omat hajonnat varmasti ja toi YKV:n värit mehukkaasti kolmantena vaihtoon, vain 50 sekuntia keulassa vaihtaneen Anttolan perässä. Väliin mahtui OK Trian vain 10 sekuntia Arton edella. Neljäntenä vaihtoi Jämsä vain sekunnin YKV:n takana.

Ankkuriosuudella  Mikko Hölsö pääsi mielipaikkaansa ja kuroi väkisin keulan kiinni. Mikko juoksi lopulta ylivoimaisen kovan osuusajan jättäen seuraavaksi nopeinta yli kolme minuuttia. Näin YKV voitti mestaruuden lopulta selvällä erolla (2:52) OK Trianiin ja pronssille kiilasi Jämsä jättäen keulassa ankkuriosuudelle lähteneen Anttolan ilman mitalia.