Ohjeita omatoimi- / iltarastijärjestäjille

Tälle sivulle on koottu kaikki iltarastijärjestämiseen liittyvä olennainen materiaali.

Omatoimirastit 2021

  1. Suunnittele radat A, B ja helppo C esim. paperikarttaan piirtämällä. Lähetä kuvat tai skannaus 2-3 päivää ennemmin Jussi Koskelle jussi.koski(at)netikka.fi , Janne Nivukoskelle janne.nivukoski(at)netikka.fi tai Arto Puro-Aholle arto.puro-aho(at)netti.fi He piirtävät lopulliset versiot radoista.
  2. Laita rastilippuihin teipillä koodit sekä jätä opastukset ja lähtöön rastilippu myös omatoimirastien ajaksi.
  3. Vie pelkät rastiliput metsään viimeistään edellisenä päivänä ennen kuin omatoimirastisi alkaa. Rastiliput haetaan urheilukentällä olevasta suunnistajien varastosta, ellei muuta ilmoiteta.
  4. Rasteja saa kiertää kaksi viikkoa tiistaista maanantaihin. Hae rastiliput pois metsästä sen jälkeen ja toimita takaisin suunnistajien varastoon.
  5. Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä johonkin suunnistusjaostolaiseen, yhteystietoja löytyy nettisivuilta http://ykv-suunnistus.net/info/yhteystiedot/

Iltarastit

  1. Muuten toimitaan kuten aiempinakin vuosina (ohjeet nettisivuilla), mutta nyt iltarasti-iltana vain emitit ja siimari kerätään pois. A, B ja C-ratojen rastiliput saavat jäädä metsään omatoimisuunnistusta varten ja ne kerätään pois vasta kahden viikon kuluttua.
  2. Jos tulee kysyttävää, ota yhteyttä johonkin suunnistusjaostolaiseen, yhteystietoja löytyy nettisivuilta http://ykv-suunnistus.net/info/yhteystiedot/

Iltarastijärjestäjien ohjeita 2018

Emitkoodilista

Iltarastikamojen ja tietokoneiden olinpaikat löytyvät alla olevasta linkistä. Kun vastaanotat iltarastikamat tai jommankumman jaoston tietokoneista, muista käydä päivittämässä tiedot linkin takana olevaan listaan! Näin helpotamme toistemme työtä.

Iltarastikamojen olinpaikat

Jaa
Share

Comments are closed.