Oravapolkuviestistä hopeaa YKV:n tytöille

Oravapolku_hopeatiimi_palkintojenjako

YKV:n D11-13-sarjan joukkue nappasi hienosti hopeamitalit kotiinviemisiksi.

YKV:n nuoret suunnistajat osallistuivat Vaasassa keskiviikkoiltana juostuun E-P:n Oravapolkuviestiin neljän joukkueen voimin.

YKV:n nuoret suunnistajat onnistuivat nappaamaan viestistä hyviä sijoituksia, mutta jalometalliakin tarttui mukaan, kun YKV:n D11-13-sarjan ykkösjoukkue nappasi hienosti hopeaa. Joukkueessa suunnistivat Roosa Pohtola, Noora Pohtola ja Henriikka Hölsö.

Äärimmäisen tasaisessa sarjassa avausosuuden juossut Roosa toi joukkueen kolmantena ensimmäiseen vaihtoon vain kolme sekuntia jääneenä kilpailua ensimmäisessä vaihdossa johtaneesta Kortesjärvestä. Noora oli nostanut toisella osuudella YKV:n toiseksi, mutta tällä kertaa Kortesjärvi tuli sekunnin perässä ja Kauhajoki johti sarjaa kolmen sekunnin erolla ylistarolaisiin.

Kilpailun ratkaisu nähtiin vasta aivan loppusuoralla, jossa Henriikka ratkaisi hopeamitalit ylistarolaisille vain sekunnin erolla kolmanneksi tulleeseen Kauhajokeen.

Samassa 15 joukkueen sarjassa kilpailut YKV:n kakkosjoukkue sijoittui sarjassa yhdeksänneksi. Kakkosjoukkueessa juoksivat Aliina Vuorela, Terhi Kaksonen ja Maija Sippola.

H14-16-sarjassa juossut joukkue nappasi neljännen sijan, jääden ainoastaan reilun minuutin pronssimitalista. Ensimmäisillä osuuksilla juoksivat Johannes Vuorela ja Niko-Petteri Pukkinen. Niko-Petteri toi toiselta osuudelta joukkueen vaihtoon kuudentena ja kolmannen osuuden juossut Teemu Kaksonen onnistui nostamaan joukkueen vielä neljänneksi, mutta jäi kuitenkin kolmanneksi tulleesta Rasti-Jussien kakkosjoukkueesta reilun minuutin.

H10-sarjassa juossut trio Topi Nivukoski, Viljami Valli ja Juho Karhunen sijoittuivat sarjassaan kuudenneksi.

Alla muutamia kuvia kilpailusta:

Oravapolku_beforethestorm

Ensimmäisen osuuden suunnistajat valmistautuivat lähtöön.

Oravapolku_poikienstartti

Ensin starttasivat pojat…

Oravapolku_tyttojenstartti

…ja sitten tytöt.

Oravapolku_Topi_painaa_vauhdilla

Topi Nivukoski toi H10-joukkueen vauhdikkaasti vaihtoon.

Oravapolkuviesti_vaihtoalue

Vaihtoalueella odoteltiin maastoon pääsyä.

Oravapolkuviesti_leimailua

H10-sarjan toisen osuuden juossut Viljami Valli leimasi maaliviivalla ja juoksi lähettämään Juho Karhusen ankkuriosuudelle.

Oravapolkuviesti_leimauiluavol2

Aliina Vuorela leimasi maalissa samaan aikaan Rasti-Jussien suunnistajan kanssa.