Kauden 2013 päätöstilaisuus

Kauden 2013 päätöstilaisuus pidettiin Aseman kylätalolla sunnuntai-iltana 29.12. Paikalle oli saapunut viitisenkymmentä suunnistajaa muistelemaan lopuillaan olevaa suunnistuskautta. Punkarin perhe hoiti järjestelyt sekä tarjoilut, iso kiitos heille!

Palkittujen lista näyttää seuraavalta:

Nuoria aktiivisesti iltarasteilla käyneitä palkittiin 31 pihkaniskaa. Vähintään 12 kertaa iltarasteilla käyneiden kesken arvotun kännykän voitti Maija Sippola. Vilho Kosken lahjoittaman stipendin voitti Sara Pohtola.

Aluemestaruusmitaleja keräsi 26 suunnistajaa, tuoden yhteensä 50 mitalia.

SM- mitaleille ylsi Mikko Hölsö, saaden kaksi kultaa, hopean ja pronssin. Eila Seppälä suunnisti yhden kultamitalin ja kolme hopeaa. Eero Kosken saldo tänä vuonna oli hopea sekä kaksi pronssia. Arto Puro- Aho saavutti hopeaa ja Juha Nivukoski pronssia.

Rankisijoituksen perusteella stipendin saivat Tuomo Istolahti (ranki 104.) ja Mikko Hölsö (ranki 116.) ja Jaana Pulkkinen (113). Stipendin sai myös Tero Kaksonen sijoituttuaan SM- pyöräsuunnistuksissa sijoille 6. ja 7.

Pisteharava- pytyn voitti tänä vuonna Tero Kaksonen, keräten 48 pistettä.

Vuoden tyttösuunnistaja on Aliina Vuorela.

Vuoden poikasuunnistaja on Teemu Kaksonen.

Eilan pytyn sai Henriikka Hölsö.

Paras suunnistaja on Mikko Hölsö.

Kiitos kaikille suunnistajille kuluneesta kaudesta, joka oli tapahtumarikas ja menestyksekäs! Onnea ja menestystä tulevalle suunnistuskaudelle 2014!

Jaa
Share
Bookmark the permalink.