Valmentajakoulutusta tarjolla marraskuussa

Valmennuskoulutusta marraskuussa Lapualla

Lapualla Suunnistusliiton Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa (taso 1) -koulutus. Koulutus koostuu kahdesta viikonlopusta (la-su), joista ensimmäinen osa järjestetään Rasti-Simpsiöllä 12.-13.11.2016. Toisen osan ajankohta sovitaan kyseisenä viikonloppuna. Koulutusta pitämään saapuu Pauli Nokelainen Keuruulta.

Koulutus on loistava mahdollisuus esimerkiksi suunnistuskoulun ohjaajille ja muille valmennuksesta kiinnostuneille kehittää omaa valmennusosaamista!

Koulutus on avoin myös muille seuroille ja mukaan mahtuu noin 20-25 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen on mahdollista 21.10. saakka, linkki ilmoittautumislomakkeelle ja muuta lisätietoa koulutuksesta löytyy osoitteesta
http://www.suunnistusliitto.fi/valmentajakoulutus/nuorten-seuravalmennus…

Ruokailu ja kahvit la+su Rasti-Simpsiöllä, hinta yht. 20 e/hlö. Koulutukseen osallistuvien virkiäläisten osallistumismaksun maksaa seura, muiden seurojen osallistujien hinnat löytyvät Suunnistusliiton sivulta.

Lyhyesti koulutuksesta:

Koulutuksen kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajat. Koulutuksessa saa näkemyksen nuorten suunnistusharrastuksen tärkeistä elementeistä ja osallistujan lajitietous lisääntyy. Sisällöt ja oppimistehtävät antavat johtolankoja ja työkaluja vetovoimaisen harjoitustoiminnan toteutukseen seurassa. Valmentajakoulutusten tavoitteena on niinikään herättää kiinnostus valmentajana kehittymiseen.

Koulutuksen käyneellä valmentajalla on valmiudet vetää nuorten seuraharjoituksia ryhmille ja hän ymmärtää pääpiirteet yksittäisten harjoitusten asemasta harjoitusvuoden kokonaisuudessa. Koulutuksen innostava ilmapiiri tuo virtaa seuravalmennuksen kehittämiseen. Koulutuksessa saa myös valmiuksia henkilökohtaisen valmentamisen alkeisiin.

 

Jaa
Share
Bookmark the permalink.