Hölsön Mikko 6. sotilaiden SM-suunnistuksessa

Mikko Hölsön syyskunto on taas kovaa luokkaa. Kovatasoisessa Yleisen sarjan sotilaiden SM-henkilökohtaisessa suunnistuskilpailussa 6.9.2016 Joutsenon ja Imatran välisessä vaativassa maastossa Mikko luukutti maaliin sijalla 6.

Kisassa oli mukana viime viikonlopun SM-finalisteja, myös voittaja Miika Kirmula joka nyt oli 5. juuri Mikon edellä. Kirmula kartoitti GPS-seurannan mukaan rastivälillä 2-3 ilmeisesti samaistusvirheen takia lähes viisi minuuttia ylimääräistä.

Mikko suunnisti varmistellen vaativassa maastossa, mutta rastille 8. tuli harmittava pieni koukku jossa aikaa hukkaantui n 90 sek. Ennen virhettä rastille 7. saakka Mikko oli sijalla 3. ja mitalissa kiinni.

Kyrönmaan kunniaa puolusti myös hienosti Aki Saari juoksemalla toiseksi vain 41 sek voittaja Taivaiselle hävinneenä. Aki nousee isoin harppauksin kohti Suomen kärkeä.